HARDCORE TRADERS

Program Hardcore Traders merupakan satu program yang unik sekali dimana jika dibanding dengan program-program yang lain, anda bukan sahaja anda diajar mengenai pasaran Bursa Malaysia sahaja, malah akan didedahkan dengan pasaran Global seperti Dow Jones, Nasdaq, Nikkei, Hang Seng dan banyak lagi.

Bursa Malaysia adalah salah satu daripada 46 ‘exchange’ diseluruh dunia. Ini bermakna kita mempunyai dunia yang lebih besar. Jika anda salah seorang pelabur yang tegar, dan melalui program hard Core Traders ini ia adalah satu pintu untuk anda melihat peluang yang kita tidak boleh dikira diluar sana.


ANDA AKAN DIDEDAHKAN DENGAN ILMU

Bagaimana untuk menjadi Swing Trader
Bagaimana untuk mengurangkan risiko dan memaksimakan peluang
Bagaimana untuk menggunakan Teknikal Analisis
Mencari entry dan exit untuk kaunter yang mahu dibeli
Teknik berdagang di Pasaran Global
Bagaimana untuk ketahui kriteria saham syarikat yang akan menjadi King of Nasdaq

Disamping itu, anda juga akan didedahkan untuk mengetahui ‘character the home run stock’ untuk anda laburkan bertujuan untuk mendapat pulangan yang lebih tinggi. Yang menariknya program ini, anda akan lebih ditekan mengenai teknikal analisis untuk membuat sebarang keputusan untuk dibeli dan juga teknik serta strategi yang terbukti berjaya.

Program ini lebih tertumpu kepada pasaran Global. Bagi mereka yang inginkan kelainan dalam berdagang, ini merupakan program yang terbaik untuk anda menerokai dunia luar. Anda mempunyai “option” untuk berdagang di Malaysia mahupun diluar.

Jika anda ingin menjadi Hard Core Traders, ingin berdagang 100,000 ribu saham satu dunia, 500 komoditi, 3 juta option dalam satu platform yang sama, ini adalah landasan yang terbaik anda untuk bermula.
Program ini dianjurkan oleh VEGA HERMOSA INTERNATIONAL dan akan disampaikan oleh DATO’ DR. NAZRI KHAN.

Dato’ Dr. Nazri Khan adalah lulusan Ijazah Ekonomi Dan Kewangan dari Universiti Manchester. Beliau juga seorang Penganalisis Ekuiti Berlesen yang berpengalaman selama 20 tahun sehingga ke peringkat antarabangsa. Beliau pernah mengendalikan lebih 500 buah program pelaburan di beberapa Negara seperti Malaysia, Thailand, Singapura, Indonesia, Sudan dan Mesir. Pada masa ini beliau memegang jawatan Naib Presiden Pertama dan Ketua Penyelidikan Strategi Runcit Affin Investment Bank. Beliau juga merupakan Ahli Persatuan Penganalisis Teknikal (UK) sebelum menyertai Affin.

PERINGATAN:
Program ini adalah program pendidikan dan pembelajaran. Tiada kaitan dengan mana-mana skim pelaburan cepat kaya & tidak menerima atau mengumpul wang pelaburan.